O nas

Kvalitetni, zanesljivi in natančni računovodski servis

Fislan računovodski servis

Podjetje FISLAN SKUPINA d.o.o je bilo ustanovljeno, kot majhen računovodski servis. Danes pa se lahko pohvalimo s širokim spektrom storitev in zadovoljnimi strankami s področja celotne Slovenije in tujine.

Pri svojem delu se vam skušamo kar se da najbolj prilagoditi in se čim bolj počutiti kot del Vašega podjetja pri tem zagotavljamo popolno varnost in tajnost podatkov

Kvaliteta
%
Natančnost
%

Naša osnovna naloga je izpolnjevati pričakovanja in zahteve strank, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo

- To je naše poslanstvo - Fislan skupina d.o.o.

VIZIJA PODJETJA

Na trgu okrepiti sedanji položaj ter s pomočjo strokovnega kadra želimo postati zanesljiv poslovni partner na področju računovodstva, kot servisne dejavnosti v podjetju, pridobivanju enotnih dovoljenj ter poslovnega sodelovanja.

CILJ PODJETJA

Za uresničitev zastavljene vizije podjetja je bistven nadaljnji uspešen razvoj, ki ga usmerjamo v vzdrževanje kakovosti opravljenih storitev, pridobiti kakovostne reference in s tem biti prepoznaven doma in v tujini. Še naprej si bomo prizadevali upoštevati in uporabljati jezik, s katerim prenašamo ekonomske informacije, ki so izbrali nas in tudi tistim, ki se zgledujejo po nas. S tem zadovoljimo tudi potrebe tudi najzahtevnejših strank.

Se sprašujete zakaj potrebujete računovodstvo? Kaj računovodstvo sploh počne in kaj lahko od njega pričakujem?

olajšamo vam delo s papirologijo, da se lahko vi osredotočite na dejavnost vašega podjetja

kot vaš računovodski servis zagovarjamo /zastopamo vaše poslovanje pri inšpekcijskih pregledih

za vas izdelujemo finančna poročila

spremljamo zakonodajo in skrbimo, da ne poslujete v prekršku z njo...

 

 

Zavedamo se, da je naš uspeh neposredno povezan z uspehom naših strank, zato je naša največja pozornost usmerjena k zagotavljanju storitev po konkurenčnih cenah. Naše stranke vedno ostajajo na prvem mestu.

Poslovanje je prevzemanje odgovornosti. Zato izberite ugledno in uveljavljeno računovodsko hišo, ki jo odlikujejo dobri poslovni običaji, prijaznost in individualna prilagodljivost, pričakujte znanje, zanesljivost,ažurnost in  zaupnost z varovanjem poslovnih tajnosti.